Termeni si Conditii

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni de utilizare ("Termeni", "Termeni de utilizare") înainte de a utiliza site-ul https://esolutionmedia.com („Serviciul”) operat de E Solution Media Cluj-Napoca ("noi", "ne" sau "nostru").
Accesul și utilizarea Serviciului dvs. sunt condiționate de acceptarea și conformitatea cu acești Termeni.
Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane care accesează sau utilizează Serviciul.

Prin accesarea sau utilizarea Serviciului, sunteți de acord să fiți obligat de acești Termeni.
Dacă nu sunteți de acord cu nicio parte a termenilor, nu puteți accesa Serviciul.

Proprietate intelectuală.
Serviciul și conținutul său original, funcționalitatea și caracteristicile sunt și vor rămâne proprietatea exclusivă a E Solution Media și a licențiatorilor săi.

Link-uri către alte site-uri web.
Serviciul nostru poate conține link-uri către site-uri web sau servicii terțe care nu sunt deținute sau controlate de E Solution Media. E Solution Media nu are control asupra conținutului, politicilor de confidențialitate sau practicilor altor site-uri web sau servicii terțe. Recunoașteți și sunteți de acord că E Solution Media nu va fi responsabil sau răspunzător, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul oricărui astfel de site-uri web sau servicii.

Vă sfătuim cu tărie să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale oricărui site web sau serviciu terț pe care îl vizitați. Întreruperea. Putem întrerupe sau suspenda accesul la Serviciul nostru imediat, fără notificare prealabilă sau răspundere, din orice motiv, inclusiv, fără limitare, dacă încălcați

Termenii.
Toate prevederile Termenilor care, prin natura lor, ar trebui să supraviețuiască întreruperii vor supraviețui întreruperii, inclusiv, fără limitare, prevederile privind proprietatea, declinarea garanțiilor, indemnizarea și limitările de răspundere. Renunțare la garanții. Utilizarea dvs. a Serviciului este la propriul dvs. risc. Serviciul este furnizat „AS IS” și „AS AVAILABLE”.

Serviciul este furnizat fără nicio garanție, fie explicită, fie implicită, inclusiv, dar fără a se limita la, garanțiile implicite de comercializare, adecvare pentru un anumit scop, nepălărirea drepturilor de proprietate intelectuală sau conformitatea cu performanța.

Legea aplicabilă
Acești Termeni vor fi guvernati și interpretați in conformitate cu legile României, fără a ține cont de prevederile sale de conflicte de legi. Neîndeplinirea noastră de a impune orice drept sau dispoziție din acești Termeni nu va fi considerată o renunțare la aceste drepturi.
Dacă orice dispoziție din acești Termeni este considerată nevalidă sau neexecutabilă de către un tribunal, prevederile rămase ale acestor Termeni vor rămâne în vigoare. Acești Termeni constituie întregul acord dintre noi referitor la Serviciul nostru și înlocuiesc orice acorduri anterioare pe care le-am putea avea între noi referitor la Serviciu.

Modificări.
Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră exclusivă, de a modifica sau înlocui acești Termeni în orice moment. Dacă o revizuire este semnificativă, vom încerca să oferim cel puțin 15 zile de notificare înainte ca noile termeni să intre în vigoare. Ceea ce constituie o modificare semnificativă va fi determinat la discreția noastră exclusivă.

Continuând să accesați sau să utilizați Serviciul nostru după ce acele revizuiri devin efective, sunteți de acord să fiți obligat de termenii revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni, vă rugăm să încetați utilizarea Serviciului.
Contactați-ne Dacă aveți întrebări cu privire la acești Termeni, vă rugăm să ne contactați.

Afla primul noutatile!


Înscrie-te si îți vom transmite noi idei de marketing pe care le poți utiliza in afacerea ta!
Vom fi bucuroși să te ajutăm in implementarea acestora. 

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.