Servicii

Există numeroase servicii care ajută o afacere să fie prezentă si sa crească online.
Le oferim pe cele care și-au dovedit valoarea aducând rezultate constante si repetate. 

De la dezvoltarea de platforme B2B/B2C, Branding, Social Media Marketing, Web Design la optimizarea motorului de căutare, toate proiectele sunt bine analizate si optimizate in funcție de nevoi. E Solution Media oferă servicii de WebDesign, fiind una dintre cele mai rapide metode de a arăta că o afacere se dedică calității si informării clienților, asupra bunurilor sau serviciilor prezente pe piață.

Strategiile noastre de marketing, social media vă ajută să comunicați cu publicul țintă pe platformele lor specifice, crescând interacțiunea intre firma si consumator.

Web Design png

Scopul principal al unui site web este de a comunica și de a se conecta cu clientul. Trebuie să fie ușor, rapid și intuitiv. Este unul dintre punctele de plecare pentru relatia unui client cu brandul. Un site web de succes ajută vizitatorul să-și finalizeze obiectivele folosind cea mai rapidă si la indemana strategie posibilă.

Mai multe detalii
Social Media Marketing png

Acest pas este de a demonstra că produsul dvs merita sa fie un subiect de discutie. Este vorba despre a înțelege cine are nevoie de serviciile tale și cum le poți face viața mai bună, mai usoara.  
Marketingul este la fel de vechi ca politica si la fel de nou ca influencerii. Este arta de a atrage atenția cuiva.
Există un număr incredibil de strategii care implică această chestiune, dar există una care nu eșuează niciodată. Aici nu este locul în care spamezi, aici nu este locul în care supraîncărcați.

Mai multe detalii
B2B Platform png

Acest serviciu există pentru a vă ajuta să vindeți mai repede și să cumpărați mai ieftin. În acest scop, vom crea o piață online rapidă, fiabilă și axată pe nevoile specifice ale fiecărei afaceri.
O platformă B2B este locul în care afacerea dvs poate cumpăra sau și vinde cu ușurință produse sau servicii.  Este cea mai simplă și mai rentabilă metodă de a vă conecta cu furnizorii. Puteți compara prețurile, citi recenzii și face achiziții direct și cât mai ușor posibil.

Mai multe detalii
B2C Platform

Dacă ești intr-o  afacere, atunci trebuie să vinzi. Dacă vrei să vinzi, ai nevoie de un loc unde să faci acest lucru.
Aici intervin platforme B2C, un instrument extrem de personalizabil, iar atunci când este proiectat în mod corespunzător, se va conecta cu publicul dvs.  

Mai multe detalii
Graphic Design png

Designul grafic este un instrument puternic folosit nu numai pentru estetică, ci și pentru funcționalitate și experiența utilizatorului. Rolul unui astfel de instrument este de a crea o identitate puternică de brand și de a comunica valorile și personalitatea unei companii clienților săi.

Mai multe detalii
E-Commerce png

Un site de comerț electronic este magazinul dvs digital de pe internet. Acesta oferă același rezultat ca un magazin din lumea reală, ajutând cumpărătorii să-și vândă produsele clienților lor.
Ca și magazinele din lumea reală, dacă sunt făcute în mod corespunzător, platforma Ecommerce vă poate aduce venituri crescute.

Mai multe detalii
Custom Soft Development

Software-ul personalizat poate ajuta companiile din lumea digitală să-și îmbunătățească productivitatea, să-și eficientizeze operațiunile și să-și creeze propriile strategii și operațiuni care pot fi benefice pe termen lung.

Mai multe detalii
Tur virtual

VR Tur 360 este o experiență imersivă care vă permite să explorați și să interacționați cu mediul înconjurător într-un mod complet nou. Acest serviciu reprezintă viitorul în prezentarea proprietăților, a produselor sau a locațiilor, oferind o perspectivă realistă și cuprinzătoare.

Mai multe detalii

Afla primul noutatile!


Înscrie-te si îți vom transmite noi idei de marketing pe care le poți utiliza in afacerea ta!
Vom fi bucuroși să te ajutăm in implementarea acestora. 

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.