Politica de confidențialitate

E Solution Media ("noi", "ne" sau "nostru") operează site-ul web E Solution Media ( "Serviciul").Această pagină vă informează cu privire la politicile noastre referitoare la colectarea, utilizarea și divulgarea informațiilor cu caracter personal atunci când utilizați Serviciul nostru.
Nu vom utiliza sau împărtăși informațiile dumneavoastră cu nimeni, cu excepția celor descrise în această Politică de confidențialitate. Utilizăm informațiile dvs. cu caracter personal pentru furnizarea și îmbunătățirea Serviciului.

Utilizând Serviciul, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor în conformitate cu această politică. Cu excepția cazului în care este definit altfel în această Politică de confidențialitate, termenii utilizați în această Politică de confidențialitate au aceleași semnificații ca și în Termeni și condiții, accesibili la https://esolutionmedia.com

Colectarea și utilizarea informațiilor
În timp ce utilizați Serviciul nostru, vă putem solicita să ne furnizați anumite informații de identificare personală care pot fi utilizate pentru a vă contacta sau identifica. Informațiile de identificare personală ( "Informații personale") pot include, dar nu se limitează la:

Date de jurnal
Colectăm informații pe care browserul dvs. le trimite ori de câte ori vizitați Serviciul nostru ( "Date de jurnal"). Aceste date de jurnal pot include informații precum adresa protocolului Internet ( "IP") a computerului dvs., tipul de browser, versiunea browserului, paginile Serviciului nostru pe care le vizitați, ora și data vizitei dvs., timpul petrecut pe acele pagini și alte statistici.

Furnizorii de servicii
Putem angaja companii terțe și indivizi pentru a facilita Serviciul nostru, a furniza Serviciul în numele nostru, a efectua servicii legate de Serviciu sau a ne ajuta să analizăm modul în care este utilizat Serviciul nostru. Aceste terțe părți au acces la Informațiile personale doar pentru a efectua aceste sarcini în numele nostru și sunt obligate să nu le divulge sau să le utilizeze în scopuri diferite.

Securitate
Securitatea informațiilor dvs. personale este importantă pentru noi, dar rețineți că niciun mod de transmitere prin Internet sau de stocare electronică nu este 100% sigur. În timp ce ne străduim să utilizăm mijloace comercial acceptabile pentru a proteja Informațiile personale, nu putem garanta securitatea absolută.

Link-uri către alte site-uri
Serviciul nostru poate conține link-uri către alte site-uri care nu sunt operate de noi. Dacă faceți clic pe un link terță parte, veți fi direcționat către site-ul respectivei terțe părți. Vă recomandăm cu tărie să revizuiți Politica de confidențialitate a fiecărui site pe care îl vizitați.Nu avem control asupra conținutului, politicilor de confidențialitate sau practicilor altor site-uri sau servicii terțe.

Confidențialitatea minorilor
Serviciul nostru nu se adresează persoanelor sub vârsta de 18 ani ("Copii").Nu colectăm intenționat informații de identificare personală de la copii sub 18 ani. Dacă sunteți părinte sau tutore și sunteți conștient că copilul dvs. ne-a furnizat informații personale, vă rugăm să ne contactați. Dacă descoperim că un copil sub 18 ani ne-a furnizat informații personale, vom șterge imediat aceste informații de pe serverele noastre.

Conformitate cu legislatia curenta
Vom dezvălui informațiile dvs. personale în cazul în care suntem obligați să o facem prin lege sau printr-un mandat de aducere. Modificări ale acestei politici de confidențialitate.
Putem actualiza periodic politica noastră de confidențialitate. Vă vom notifica cu privire la orice modificări prin publicarea noii politici de confidențialitate pe această pagină.
Vă recomandăm să revizuiți periodic această politică de confidențialitate pentru a fi la curent cu orice modificări. Modificările aduse acestei politici de confidențialitate sunt efective din momentul publicării lor pe această pagină.

Contactați-ne
Dacă aveți întrebări cu privire la această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați.

Afla primul noutatile!


Înscrie-te si îți vom transmite noi idei de marketing pe care le poți utiliza in afacerea ta!
Vom fi bucuroși să te ajutăm in implementarea acestora. 

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.